Oldal frissítése

Schleich 14568 Stegosaurus

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Schleich 14568 Stegosaurus

A német Schleich játékgyártó dinoszaurusz sorozatába tartozó, kézzel festett Stegosaurus figurát kifinomult, aprólékos kivitelezés jellemzi. A 18,5 x 11 x 7 cm-es figura valósághű mása az igazi őslénynek. A gyermekek a Schleich figurák segítségével megtapasztalhatják, milyen volt a prehisztorikus lények világa. A figurák kiváló minőségű gumiból készülnek, amely hosszú élettartamot biztosít. A játék  gyermekeknek 3 éves kortól ajánlott.

A Stegosaurus Schleich figura főbb jellemzői

  • A Schleich játékgyártó kézzel festett figurája
  • A Stegosaurus valósághű mása aprólékosan kidolgozott részletekkel
  • A figura kiváló minőségű, kemény gumiból készült
  • A játék gyermekeknek három éves kortól ajánlott

Fedezd fel az őskori állatok érdekes világát

A Stegosaurus nagy, nehéz dinoszaurusz volt, hátán lenyűgöző csontlemezekkel, erős és rugalmas farkán pedig tüskékkel. A Stegosaurus akár 9 m hosszú és 4 méter magas is lehetett, mint egy nagy turistabusz. A hátán található nagy csontlemezek mérete elérhette akár a 6 × 6 cm-t is. Hosszú ideig a legbutább dinoszaurusznak tartották, hiszen agya mindössze akkora volt, mint egy pingponglabda, amelynek tömege körülbelül 8 gramm lehetett, miközben az állat tömege akár 4,5 tonna is lehetett. Ma már úgy gondolják, hogy volt egyfajta második agya is, amely a farok végén helyezkedhetett el. A fogai túl élesek voltak ahhoz, hogy rágni tudjon velük, ezért köveket is lenyelt, hogy ezek a gyomrában felaprítsák az ételt.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 18,5 cm

Tulajdonságok

Fajta Dinoszauruszok
Kód:  HRAjd0548
Termékszám:  4055744007163

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10