Oldal frissítése

Schleich 14576 Herrerasaurus

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Schleich 14576 Herrerasaurus

A német Schleich játékgyártó dinoszaurusz sorozatába tartozó, kézzel festett Herrerasaurus figurát kifinomult, aprólékos kivitelezés jellemzi. 7,5 × 12,5 × 23,2 cm-es figura valósághű mása az igazi őslénynek. A gyermekek a Schleich figurák segítségével megtapasztalhatják, milyen volt a prehisztorikus lények világa. A figurák kiváló minőségű gumiból készülnek, amely hosszú élettartamot biztosít. A játék  gyermekeknek 3 éves kortól ajánlott. A figura mellett a csomagban egy kis füzet is található, amelyből sok érdekes információt tudhatsz meg az állatról.

A Schleich Herrerasaurus figura főbb jellemzői

  • A Schleich játékgyártó kézzel festett figurája
  • A Herrerasaurus valósághű mása aprólékosan kidolgozott részletekkel
  • A figura kiváló minőségű, kemény gumiból készült
  • A játék gyermekeknek három éves kortól ajánlott

Fedezd fel az őskori állatok érdekes világát

A Herrerasaurus volt az egyik első őskori hüllő, amely 220 millió évvel ezelőtt uralta a földet. Veszélyes vadász volt, aki két lábon mozgott és éles fogai voltak. A Herrerasaurus jóval kisebb volt a Spinosaurushoz és a Giganotosaurushoz képest, amelyek sokkal később éltek. Csupán 3-4 méter magasra nőtt. Cserébe a lábai nagyon erősek voltak, így nagyon gyorsan tudott futni. A Herrerasaurus dinoszaurusznak szokatlan alsó állkapcsa volt, amelyet egy rugalmas ízületnek köszönhetően előre-hátra tudott mozgatni. Ez lehetővé tette számára, hogy jobban meg tudja fogni a zsákmányát. Nevét az argentin kecskepásztorról, Victorino Herreráról kapta.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 23 cm

Tulajdonságok

Fajta Dinoszauruszok
Használat Játékhoz
Tulajdonságok Nem mozgó
Figurák száma 1 db
Anyag Műanyag
Kód:  HRAjd0535
Termékszám:  4055744007194

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20