Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Schleich 14575 Dunkleosteus

4,8 6 értékelés
6 590 Ft

Schleich 14575 Dunkleosteus

A német Schleich játékgyártó dinoszaurusz sorozatába tartozó, kézzel festett Dunkleosteus figurát kifinomult, aprólékos kivitelezés jellemzi. 9 × 6,6 × 21,5 cm-es figura valósághű mása az igazi őslénynek, amelynek alsó állkapcsa mozgatható. A gyermekek a Schleich figurák segítségével megtapasztalhatják, milyen volt a prehisztorikus lények világa. A figurák kiváló minőségű gumiból készülnek, amely hosszú élettartamot biztosít. A játék  gyermekeknek 3 éves kortól ajánlott. A figura mellett a csomagban egy kis füzet is található, amelyből sok érdekes információt tudhatsz meg az állatról.

A Dunkleosteus Schleich figura főbb jellemzői

  • A Schleich játékgyártó kézzel festett figurája
  • A Dunkleosteus valósághű mása aprólékosan kidolgozott részletekkel
  • A figura kiváló minőségű, kemény gumiból készült
  • A játék gyermekeknek három éves kortól ajánlott

Fedezd fel az őskori állatok érdekes világát

A Dunkleosteus egy nyolc-tíz méter hosszú páncélos hal volt, mérete szokatlanul nagy volt abban az időszakban, amelyben élt. A Titanichthysszel együtt ez volt az egyik első nagy hal a víz alatti világban. A Dunkleosteus 130-150.000.000 évvel az első dinoszauruszok előtt élt. Rettenthetetlen vadász volt, aki hihetetlenül gyorsan ragadta el a zsákmányát, nagy cápákra vadászott, de akár a saját fajtársait is megette. Sokszor találtak a csontvázával együtt félig megemésztett halfosszíliákat is. Nevét David Dunkle paleontológusról kapta. Az „osteos” görög szó, jelentése „csont”.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 8 cm

Tulajdonságok

Fajta Dinoszauruszok
Használat Játékhoz, Gyűjthető
Tulajdonságok Nem mozgó
Figurák száma 1 db
Anyag Műanyag

Sorozat

Sorozat Dinosaurs

Téma

Téma Állatok
Kód:  HRAjd0534
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4005086145757

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20