Oldal frissítése

Schleich 14569 Dimetrodon

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Schleich 14569 Dimetrodon

A kézzel festett Dimetrodon figura a Schleich márkanévvel ellátott német gyártású Dinoszaurusz kollekcióból származik, és részletgazdag kidolgozásával tűnik ki. A mozgatható alsó állkapoccsal rendelkező 7,2 × 9 × 15,3 cm méretű figura a valódi állat élethű mása. Ismertesse meg gyermekeivel az őslények világát a Schleich figuráin keresztül, amelyek kiváló minőségű és hosszú élettartamú gumi alapanyagból készülnek. A játék 3 éves kortól ajánlott.

A Schleich Dimetrodon figura legfőbb jellemzői:

  • Kézzel festett Dimetrodon figura a Schleich márkától
  • A Dimetrodon élethű mása részletgazdag kidolgozással
  • A figura minőségi kemény gumiból készült
  • Az állat mozgatható alsó állkapoccsal rendelkezik
  • A játék 3 éves kortól ajánlott

Fedezze fel az őslények érdekes világát

A Dimetrodon az első gigantikus dinoszauruszok közé tartozott.  A hátát csontokból és bőrből álló ún. vitorla borította, s olyan kitűnő vadász volt, hogy a saját testétől nagyobb zsákmányt is képes volt elejteni. A Dimetrodon úgy mozgott, mint egy gyík, mivel végtagjai a teste oldalsó részén helyezkedtek el. Félelmetes ragadozó volt, amely kb. 300 - 270 millió évvel ezelőtt élt, tehát 40 – 70 millió évvel az első őskori gyík előtt.  Nem volt „igazi“ dinoszaurusz, inkább egy őskori hüllő, amely meglepően szorosan kapcsolódott az emlősökhöz. Hüllőkre, kétéltűekre és halakra vadászott, s borotvaéles fogaival széttépte őket. A tudományos neve gyakorlatilag azt jelenti, „két méretű fog“, mivel a fogai különböző nagyságúak voltak.

Paraméterek

Játék magassága

Játék magassága 15 cm

Tulajdonságok

Fajta Dinoszauruszok
Kód:  HRAjd0547
Termékszám:  4005086145696

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05