Oldal frissítése

Schleich 14581 Brachiosaurus

4,9 9 értékelés
7 590 Ft

Schleich 14581 Brachiosaurus

Az őskori Brachiosaurus gondosan kidolgozott részleteivel tökéletes alakot formáz. A játék kézzel festett és a tökéletesen kidolgozott részleteinek köszönhetően gyermekeid nem csak játszani fognak vele, hanem részletesen megvizsgálják majd, hogy is nézett ki valójában a Jurassic Parkban megismert állat. A figurák többféle változatban kaphatóak, így gyermekednek egy mini Jurassic parkja is lehet otthon. 

Legfontosabb jellemzők

  • Tökéletesen kivitelezett részletek
  • A játék kézzel festett
  • Fejleszti a gyermekek képzelőerejét és motoros készségeiket
  • A sorozat figurái többféle változatban kaphatóak
  • 3 éves kortól alkalmas a gyermekek számára
  • Méretek: 24 × 13 × 19 cm

Jurassic Park otthon? Igen!

Az őskori Brachiosaurus, amelyet mindenki Jurassic Parkból ismer. A Brachiosaurus onnan kapta a nevét, hogy mellső lábai hosszabbak, mint a hátsó lábai, és lefordítva a szó jelentése „kargyík”. A hosszú nyaka nagyon hajlékony volt, felfelé állt, így kényelmesen tudott enni  nagyobb erőfeszítés nélkül is a magasabbra nőtt növényekről. A játék kézzel festett, nagy figyelem lett fektetve a részletekre, így a gyerekek a játék mellett elmélyíthetek a dinoszauruszokról való tudásukat. A termék 3 éves kortól alkalmas a gyermekek számára, a sorozat figurái többféle változatban kaphatóak.


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 24 cm

Tulajdonságok

Fajta Dinoszauruszok
Használat Játékhoz
Tulajdonságok Nem mozgó
Figurák száma 1 db
Anyag Műanyag

Sorozat

Sorozat Dinosaurs

Téma

Téma Állatok
Kód:  HRAif1440
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4055744011603

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15