Oldal frissítése

Schleich 14809 Nagy fehér cápa

4,8 6 értékelés
3 290 Ft

Schleich 14809 Nagy fehér cápa

Van a családban egy kis állatbarát? Akkor biztosan tetszenek neki az igényes kidolgozású állatfigurák, mint például a német Schleich játékgyár nagy fehér cápája. A Schleich Nagy fehér cápa kézzel festett, minőségi anyagból készült, és a valódi fehér cápa élethű mása. A Schleich Nagy fehér cápa a Vadvilág gyűjtemény egyik tagja. Gyűjtsd össze a dzsungel, az erdő, az óceán és a szafari park összes állatát, és merülj el a vadon világában, ahol az állatok együtt élnek, harcolnak egymással, és életben maradnak...

A Schleich Nagy fehér cápa főbb jellemzői

  • Kézzel festett Schleich állatfigura
  • A valódi fehér cápa részletesen kidolgozott, élethű mása
  • A Schleich Nagy fehér cápa minőségi gumiból készült
  • A Schleich Vadvilág gyűjtemény része
  • A játék 3 éves kor feletti gyermekek számára ajánlott

Ismerd meg a vadon élő állatok érdekes világát!

A Schleich Nagy fehér cápa figura segítségével megismerkedhetsz a vadon élő állatok érdekes világával. Mi is a fehér cápa valójában? A fehér cápa többnyire a part menti vizekben fordul elő. Legfeljebb 5 méter hosszúra nő,  több mint 1 tonnát nyom, és akár 70 évig is elél. Ez a faj a leggyorsabb cápák közé tartozik, és rövid idő alatt 56 km/h sebességre is képes felgyorsulni. Elsősorban tengeri halakkal és emlősökkel, főként úszólábúakkal táplálkozik, de olykor hüllőket és madarakat is elfogyaszt. A cápának több sorban elhelyezkedő, finoman recézett, háromszög alakú fogai vannak, amelyek gyakran cserélődnek, a kihullott fogak helyre így új fog kerül. Amikor a cápa valamire ráharap, a fejét oldal irányban megrázza, így az állkapcsa húsaprítóként működik. A fehér cápa egyetlen természetes ragadozója a kardszárnyú delfin.

Méretek:
17,7 × 7,8 × 8 cm

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 7,8 cm

Tulajdonságok

Típus Szobrocska
Fajta Állatkák
Használat Játékhoz
Tulajdonságok Nem mozgó
Figurák száma 1 db
Anyag Gumi

Játékszettek

Darabszám a készletben 1 db

Játék kategória

Játék kategória Figurák

Sorozat

Sorozat Wild Life

Téma

Téma Állatok
Kód:  HRAif6697
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4055744020773

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20