Oldal frissítése

Schleich Ló csutakoló tartozékokkal 42104

5,0 17 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Schleich Ló csutakoló tartozékokkal 42104

Időnként minden lovacskának szüksége van egy jó fürdetésre és csutakolásra. A Schleich játkszettel szórakoztató lesz a munka! A mosóhely, ló és kiegészítők mellett a csomagban találsz egy ügyes gondozót is, aki segít Neked a lovak körül. A részletgazdag kiegészítők valósághű utánzataival magad is kipróbálhatod, hogyan kell megfelelően gondoskodni a lovakról.

Főbb jellemzők

  • A készlet sok részletgazdag tartozékot tartalmaz
  • A ló és a gondozó is a csomag részét képezik
  • Kézzel festett játék
  • A kiváló minőségnek köszönhetően a játékok rendkívül tartósak
  • A lovak gondozásához szükséges eszközök valósághű mása

A pihenés előtt irány a mosó

Mielőtt a lovas visszatér a boxába, meg kell állnia a mosóhelynél, ahol a gondozó megfelelően lecsutakolja a lovat. Két kefét, egy vödröt és egy lapátot használ a művelethez. Az eszközöket utána beleteszi a bőröndbe. Eközben a nyereg és a kantár az állványon várakozik, hogy ne akadályozza a munkát. Amikor a mosás befejeződött, a lovat letakarja egy takaróval, hogy ne fázzon. Minden egyes darab, a legutolsó részletig, kézzel festett és díszített.

A játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48 / EK Európai Parlamenti és Tanácsi irányelveinek és a vonatkozó cseh jogszabályoknak. Természetesen CE egfelelőségi nyilatkozat is rendelkezésre áll.

Méretek:
19×17×10,5 cm

Ajánlott életkor:
3+ év

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 19 cm

Tulajdonságok

Fajta Kiegészítők
Használat Játékhoz

Méret

Méret Kisméretű

Sorozat

Sorozat Horse Club

Téma

Téma Építmények
Kód:  HRAif1464
Termékszám:  4005086421042

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20