Oldal frissítése

Használd ki az ingyenes házhozszállítást! Most minden 30 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. További információk itt

Schleich 42104 Mosó rekesz lovakhoz kiegészítőkhöz

-19%
Szállításra kész > 10 db
6 890 Ft
5 570 Ft
4 380 Ft áfa nélkül

Időnként minden lovacskának szüksége van egy jó fürdetésre és csutakolásra. A Schleich játkszettel szórakoztató lesz a munka! A mosóhely, ló és kiegészítők mellett a csomagban találsz egy ügyes gondozót is, aki segít Neked a lovak körül. A részletgazdag kiegészítők valósághű utánzataival magad is kipróbálhatod, hogyan kell megfelelően gondoskodni a lovakról.

Főbb jellemzők

  • A készlet sok részletgazdag tartozékot tartalmaz
  • A ló és a gondozó is a csomag részét képezik
  • Kézzel festett játék
  • A kiváló minőségnek köszönhetően a játékok rendkívül tartósak
  • A lovak gondozásához szükséges eszközök valósághű mása

A pihenés előtt irány a mosó

Mielőtt a lovas visszatér a boxába, meg kell állnia a mosóhelynél, ahol a gondozó megfelelően lecsutakolja a lovat. Két kefét, egy vödröt és egy lapátot használ a művelethez. Az eszközöket utána beleteszi a bőröndbe. Eközben a nyereg és a kantár az állványon várakozik, hogy ne akadályozza a munkát. Amikor a mosás befejeződött, a lovat letakarja egy takaróval, hogy ne fázzon. Minden egyes darab, a legutolsó részletig, kézzel festett és díszített.

A játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48 / EK Európai Parlamenti és Tanácsi irányelveinek és a vonatkozó cseh jogszabályoknak. Természetesen CE egfelelőségi nyilatkozat is rendelkezésre áll.

Méretek:
19×17×10,5 cm

Ajánlott életkor:
3+ év

4,7
3 felhasználó értékelte
1 000+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja

Mit kell tudnod

Alkalmas ettől a kortól: 3 év
Rendeltetése Lányoknak
Kód:  HRAif1464
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  4005086421042