Oldal frissítése

Schleich Kő csontváz szörnyeteg fegyverrel

Kiegészítők a termékhez

Schleich Kő csontváz szörnyeteg fegyverrel

A német Schleich márka gyűjtői figurái mindenkit megörvendeztetnek! Legyen szó dinoszauruszokról, farmon élő állatokról vagy mitikus teremtésekről, az összes figura garantáltan részletgazdag és kifinomult. Minden darab kézzel festett. A figurák minőségi, tartós gumiból készültek. 3 éves kortól alkalmas a gyerekeknek.

A csontváz szörnyeteg főbb jellemzői

  • Gyűjtői figura a német Schleich márkától
  • Kifinomult, kézzel festett figura
  • Minőségi, tartós gumiból készült
  • A négy alapelem egy mitikus teremtménye
  • A kő csontváz mozgatható karral rendelkezik
  • A csontváz levehető fegyverrel a kezében érkezik
  • 3 éves kortól ajánlott a gyerekeknek

A négy alapelem világa

Vesd bele magad Eldrador kalandokkal és képzeletbeli lényekkel teli világába! Eldrador-t a négy természetes alapelem irányítja. Minden elemnek három különböző uralkodója van. Az első elem a láva, amelyet a vulkáni sárkány, a vulkáni gólem és a pokol kutyája uralnak. A második elem a kő, amiért a kőszörny, a kő csontváz és a barlangi medve felelnek. A harmadik természetes elem pedig a víz, amit egy tengeri lény, egy halszörny és a rémisztő Kraken uralnak. A legutolsó elemet, ami a jég, egy jégsárkány, jégszörny és egy hófarkas irányítanak. 

Kő teremtések

A követ választottad? Az egyik kő teremtés a kő csontváz. Mint ahogyan az összes kő lény, úgy a kő csontváz esetében is a zöld kristály jelenti az élet és a hihetetlen erő forrását! Ennek a mágikus fegyvernek köszönhetően, a nagy méretű, zöld ragyogó kristállyal az ellenség csontvázát rövid időre kővé vagy sziklává változtathatod. A csontváz nem kedveli a telet, mert a hidegben zörögnek a csontjai, és így felfedik kilétét. A kő csontváz méretei: 15,5 × 18 × 11 centiméter. 


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 18 cm
Kód:  HRAif10587
Termékszám:  4055744020964

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05