Oldal frissítése

Schleich 14816 indiai rhinoceros

4,7 3 értékelés
3 090 Ft

Schleich 14816 indiai rhinoceros

Van a családban egy kis állatbarát? Akkor biztosan tetszenek neki az igényes kidolgozású állatfigurák, mint például a német Schleich játékgyár indiai orrszarvúja. A Schleich Indiai orrszarvú kézzel festett, minőségi anyagból készült, és a valódi orrszarvú élethű mása. A Schleich Indiai orrszarvú a Vadvilág gyűjtemény egyik tagja. Gyűjtsd össze a dzsungel, az erdő, az óceán és a szafari park összes állatát, és merülj el a vadon világában, ahol az állatok együtt élnek, harcolnak egymással, és életben maradnak...

A Schleich Indiai orrszarvú főbb jellemzői

  • Kézzel festett Schleich állatfigura
  • A valódi orrszavú részletesen kidolgozott, élethű mása
  • A Schleich Indiai orrszarvú minőségi gumiból készült
  • A Schleich Vadvilág gyűjtemény része
  • A játék 3 éves kor feletti gyermekek számára ajánlott

Ismerd meg a vadon élő állatok érdekes világát!

A Schleich indiai orrszarvú figura segítségével megismerkedhetsz a vadon élő állatok érdekes világával. Mi is az orrszarvú valójában? Az indiai vagy más néven páncélos orrszarvú a nagy termetű patások közé tartozik. Bőre vastag, világosszürke és érdes. Bőrén mély redők is találhatók, így az állat úgy néz ki, mintha páncélt viselne. Ennek a rinocérosz fajnak csak egy szarva van.  A valódi orrszarvú 1,6-2,6 tonnát nyom, így ő az egyik legnagyobb tömegű, ma is élő szárazföldi állat. Jól tud ugrani, és óránként akár 35-40 km-es sebességgel is képes futni. Szaglása és hallása nagyon kifinomult, de látása elég gyenge, az orrszarvú ugyanis rövidlátó. Az indiai orrszarvú nagyszerű úszó, és gyakran a víz alá bukva szerez magának táplálékot. Szeret a sárban hemperegni, a sár ugyanis megóvja a bőrét, és megvédi az orrszarvút az élősködőktől. Forró időben a sár hűti is az állat testét, és megóvja azt a leégéstől.

Méretek:
13,9 × 6,7 × 4,4 cm

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 5 cm

Tulajdonságok

Típus Szobrocska
Fajta Állatkák
Használat Játékhoz
Tulajdonságok Nem mozgó
Figurák száma 1 db
Anyag Gumi

Játékszettek

Darabszám a készletben 1 db

Játék kategória

Játék kategória Figurák

Sorozat

Sorozat Wild Life

Téma

Téma Állatok
Kód:  HRAif6693
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4055744020841

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20