Oldal frissítése

Schleich 14574 Barapasaurus

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Schleich 14574 Barapasaurus

A német Schleich cég dinoszaurusz kollekciójából származó Barapasaurus egy kézzel festett, részletgazdag kidolgozású figura, melynek mérete 32.6 × 11 × 7.6 cm, és élethű mása a valódi állatnak. Fedezd fel az őskori állatvilágot gyermekeiddel a Schleich figurák minőségi, tartós gumianyagból készült figuráival. A játék 3 éves kortól ajánlott.

A Schleich - Barapasaurus főbb jellemzői

  • Kézzel festett Schleich figura
  • Részletgazdag kidolgozású, élethű Barapasaurus
  • A Schleich figura minőségi, tartós gumianyagból készült
  • A játék 3 éves kortól ajánlott

Fedezd fel az őskori állatok érdekes világát  

A Barapasaurus egyike volt az első nagy növényevőknek, amelyek 182-200 millió évvel ezelőtt éltek. Akkoriban viszonylag kevés dinoszaurusz élt a Földön. Körülbelül 14 méter volt a osszuk. A Barapasaurusnak nemcsak a nyaka volt nagyon hosszú, de lábainak hossza is elérte akár a 1,7 métert is. Emiatt nevezik "hosszú lábú gyíknak". A testfelépítésének, méretének és energiájának köszönhetően ennek a növényevőnek nap mint nap több száz kg táplálékot kellett elfogyasztania. Ezért a fogukat gereblyeként használva gyűjtötték össze a leveleket a fákról. Mivel a fogai alkalmatlanok voltak a rágásra, szinte mindent egyben nyelt le.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 11 cm

Tulajdonságok

Fajta Dinoszauruszok
Használat Játékhoz
Tulajdonságok Nem mozgó
Figurák száma 1 db
Anyag Gumi

Méret

Méret Kisméretű

Sorozat

Sorozat Dinosaurs

Téma

Téma Állatok
Kód:  HRAif6882
Termékszám:  4055744007170

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15