Oldal frissítése

Schleich 14746 Nő gepárd

5 1 értékelés
2 590 Ft

Schleich 14746 Nő gepárd

A német Schleich gyártó Wild Life kollekciójába tartozik ez a nőstény gepárd figura, mely kézzel festett, és aprólékosan kidolgozott részleteivel emelkedik ki. A 17 × 14 × 19 cm-es figura hű másolata az igazi állatnak. Fedezze fel gyermekeivel a gyönyörű szafari világát a Schleich figuráknak köszönhetően, melyek kiváló gumi anyagból készültek, így élettartamuk garantáltan hosszú. A játék 3 éves kortól ajánlott.

A Schleich - nőstény gepárd figura főbb jellemzői 

  • Schleich kézzel festett figura
  • A gepárd hű, részletesen kidolgozott másolata
  • A nőstény gepárd minőségi, tartós gumiból készült
  • A játék 3 éves kortól ajánlott

Fedezze fel a gepárdok lenyűgöző világát

A gepárdok a leggyorsabb állatok a világon. Karcsú és erős testüknek, valamint hosszú lábaiknak köszönhetően legfeljebb 120 km/h sebességet is képesek elérni pár másodpercen belül. A gepárdok kiváló vadászok. Először nagyon óvatosan közelítik meg áldozatukat, míg pár méter távolságra nem érnek tőle, aztán a megfelelő időben villámgyorsan lecsapnak. Amennyiben az áldozat irányt vált, a gepárd egyszerűen ugrás közben elfordítja testét, amelyet rugalmas gerince tesz lehetővé. Azonban, amennyiben pár méteren belül nem képes elkapni áldozatát, feladja. Az ilyen nagy sebességű futás legyengíti, ezért ebben a tempóban csak rövid távot képes megtenni. A gepárdok tökéletesen alkalmasak a szavannán való életre. Csak minden harmadik vagy negyedik nap van szükségük vízre.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 6,1 cm

Tulajdonságok

Típus Szobrocska
Fajta Állatkák
Használat Játékhoz
Tulajdonságok Nem mozgó
Figurák száma 1 db
Anyag Gumi

Játékszettek

Darabszám a készletben 1 db

Játék kategória

Játék kategória Figurák

Sorozat

Sorozat Wild Life

Téma

Téma Állatok
Kód:  HRAjd0554
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4059433816104

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15