Oldal frissítése

Schleich 14761 Elefánt afrikai elefánt

4,6 5 értékelés
4 490 Ft

Schleich 14761 Elefánt afrikai elefánt

Az afrikai elefánttehén figura a német Schleich gyártó Wild Life kollekciójába tartozik. Kézzel festett, és aprólékosan kidolgozott részleteivel emelkedik ki A 17 × 14 × 19 cm-es figura hű másolata az igazi állatnak. Fedezze fel gyermekeivel a szafari gyönyörű világát a Schleich figuráknak köszönhetően, melyek kiváló gumiból készültek, így hosszú élettartamuk garantált. A játék 3 éves kortól ajánlott.

A Schleich - afrikai elefánttehén figura főbb jellemzői 

  • Schleich gyártó által gyártott kézzel festett figura
  • Az elefánt hű, részletesen kidolgozott másolata
  • Az afrikai elefánttehén minőségi, tartós gumiból készült
  • A játék gyermekeknek 3 éves kortól ajánlott

Fedezze fel az afrikai elefántok lenyűgöző világát

Az elefánt memóriája legendás - az elefánt sok év elteltével is képes emlékezni arra, hogy hol talál vizet, illetve felismeri azokat az elefántokat, amelyek mellett felnőtt. Az elefántok azon kevés állatok közé tartoznak, akik felismerik saját tükörképüket. A hímek lényegesen nagyobbak, mint az elefánttehenek. Az elefánt borjú 20-22 hónapot tölt édesanyja testében, mielőtt megszületne. Minden emlős közül az elefánttehenek terhessége tart a legtovább. Az elefánt csorda tíz, tizenkettő állatból tevődik össze. A csordát egy tapasztalt elefánttehén vezeti. Az elefántok vastag bőrükről híresek. Ennek ellenére bőrük nagyon érzékeny, és akár meg is éghet. Ez az oka annak, hogy az elefántok gyakran több réteg sarat is magukra dobnak. Ez a kellemes "hűsítő pakolás" segíti őket a hőség elleni harcban.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 9,1 cm

Tulajdonságok

Típus Szobrocska
Fajta Állatkák
Használat Játékhoz
Tulajdonságok Nem mozgó
Figurák száma 1 db
Anyag Gumi

Játékszettek

Darabszám a készletben 1 db

Játék kategória

Játék kategória Figurák

Sorozat

Sorozat Wild Life

Téma

Téma Állatok
Kód:  HRAjd0567
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4059433837994

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15