Oldal frissítése

Schleich állatka - kardszárnyú delfin

Kiegészítők a termékhez

Schleich állatka - kardszárnyú delfin

A kardszárnyú delfin figura a német Schleich márka Wild Life kollekciójának darabja. Kézzel festették és a gyönyörűen kidolgozott részleteivel tűnik ki a többi figura közül. A figura mérete 19,5 × 8 × 9,5 cm, és egy valódi állat hű mása. Ismerje meg gyermekeivel együtt a tengeri élőlények világát a Schleich figurák által, amelyek nagyon jó minőségű gumianyagból készültek, élettartamuk ennek köszönhetően igen hosszú. A játék 3 éves kortól ajánlott. 

A Schleich kardszárnyú delfin figura főbb jellemzői

  • Kézzel festett figura a Schleich-től
  • Egy valódi kardszárnyú delfin hű mása a kidolgozott részleteknek köszönhetően
  • A kardszárnyú delfin kiváló minőségű kemény gumiból készült
  • A játék 3 éves kortól ajánlott

Fedezze fel a kardszárnyú delfinek érdekes világát

A kardszárnyú delfin a delfinfélék családjának legnagyobb képviselője. A tengeri tápláléklánc élén áll, ugyanis halakkal, teknősökkel, madarakkal, fókákkal, cápákkal és egyéb cetfélékkel táplálkozik. A kardszárnyú delfinek színezete jellegzetes, kontrasztos: háta fekete, mellkasa és oldala fehér, szemei fölött és között fehér foltok találhatók. Testalkata nehéz és zömök, hátán egy hatalmas uszony van, amely megközelítőleg 1,8 m magas. A hímek akár a 9 m-es hosszúságot is elérhetik, tömegük körülbelül 10 tonna. A nőstények kisebbek, hosszuk 8,5 m, tömegük 5 tonna. Kicsinyeik 180 kilogrammal jönnek a világra, hosszuk 2,4 m. A kardszárnyú delfinek 55 km/h-s sebességgel képesek úszni, de általában 10 – 13 km/h-s sebességgel mozognak. A nőstények általában 50 évig élnek, de különleges esetekben megérhetik akár a 80 vagy 90 évet is. A hímek esetében ez általában 30 év, de akár 50 évig is elélnek.

Paraméterek

Játék magassága

Játék magassága 19,5 cm

Tulajdonságok

Fajta Állatkák
Kód:  HRAjd0541
Termékszám:  4005086146976

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15