Oldal frissítése

Schleich 13808 Glycine Clydesdale

5 4 értékelés
3 590 Ft

Schleich 13808 Glycine Clydesdale

A gyermekek szeretik a kézzel készített Schleich figurákat magas minőségük és valósághű kidolgozásuk miatt. A figurák biztonságos és tartós gumiból készülnek, amelyek megfelelnek az Európai Unió biztonsági előírásainak. Kézi festésük garantálják, hogy minden darab egyedi. A játék 3 évnél idősebb gyermekek számára ajánlott. 

Legfontosabb jellemzők

  • Minőségi és megbízható feldolgozás
  • Biztonságos és tartós gumiból készült
  • Kézzel festett
  • Alkalmas 3 évnél idősebb gyermekek számára
  • Méretek: 15 × 13 × 17 cm

Clydesdale herélt

A kézzel készített modell mérete 15 × 13 × 17 cm, amely egy hatalmas barna Clydesdale heréltet ábrázol vastag sörényével és farkával, amelyek jellemzően kócosak. Hosszú fehér bokaszőre kifejezetten a fajta jellegzetessége. Ez a darabminden Schleich figura kollekcióba beillik. 

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK 2009. június 18-án, a játékok biztonságáról és jogi normáiról szóló cseh szabályozásnak. Természetesen tartalmaz megfelelőségi nyilatkozatot.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 10,5 cm

Tulajdonságok

Fajta Állatkák
Használat Játékhoz
Figurák száma 1 db
Anyag Műanyag

Sorozat

Sorozat Horse Club

Téma

Téma Állatok
Kód:  HRAif1461
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4059433816098
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20