Oldal frissítése

Schleich 14727 Alligator

5 3 értékelés
3 490 Ft

Schleich 14727 Alligator

A magas színvonalú és élethű kivitelezésnek köszönhetően a gyermekek rajonganak a kézzel készített Schleich figurákért. A figurák az Európai Unió valamennyi biztonsági előírásának megfelelő biztonságos és tartós gumiból készültek. Kézi festés garantálja minden darab egyediségét. A játék 3 éves kor feletti gyermekek számára ajánlott.

Főbb jellemzők

  • Minőség és valósághű kivitelezés
  • Biztonságos, tartós gumiból készült
  • Kézzel festett
  • 3 éves kor feletti gyermekek számára ajánlott
  • Méret: 18,9 × 3,7 × 6 cm

Aligátor

A kézzel készített, 18,9 × 3,7 × 6 cm nagyságú figura egy veszélyes alligátort formáz. Az aligátorok Amerika hihetetlen erős állkapcsú ragadozói. Csak a fehér cápa állkapcsa erősebb az övénél. A krokodilhoz képest az aligátor kisebb és sokkal szélesebb. Az alligátorok az Egyesült Államok délkeleti részén és Kínában található folyókban és tavakban élnek. Ez a figura nem hiányozhat egy Schleich rajongó gyűjteményéből sem!

Ez a játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009. június 18-i 2009/48 / EK játékok biztonságáról szóló irányelvének. Megfelelőségi nyilatkozattal rendelkezik. 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 3,7 cm

Tulajdonságok

Típus Szobrocska
Fajta Állatkák
Használat Játékhoz
Tulajdonságok Nem mozgó
Figurák száma 1 db
Anyag Gumi

Játékszettek

Darabszám a készletben 1 db

Játék kategória

Játék kategória Figurák

Sorozat

Sorozat Wild Life

Téma

Téma Állatok
Kód:  HRAif1446
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4005086147270
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15