Oldal frissítése

Scalextric Bentley Continental GT3, Red HTTP csapat

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Scalextric Bentley Continental GT3, Red HTTP csapat

Ez a piros Bentley Continental GT3, HTTP csapat kitűnő minőségű műanyagból készült tökéletes részletezéssel és egyedi festéssel. Megtapasztalod vele a véget nem érő versenyzést élményét. Ez az autó Scalextric analóg irányítással vezérelt,  1:32 méretarányú. Felkészült a Scalextric digitális pályarendszerre való átalakításra. Egy erős mágnessel van felszerelve, amely biztosítja a tökéletes tapadást a pályán. Ezzel a designer autóval gyermeked rengeteget fog elszórakozni.

Scalextric autók főbb jellemzői

  • Kiváló minőségű műanyagból készül
  • Alkalmas Scalextric analóg pályarendszerre 1:32 méretarányban
  • Átalakítható digitális pályarendszerhez
  • Bentley Continental GT3, Team HTTP Red

Méretek: hossz: 153 mm, magasság: 38 mm

Súly: 94 g

Ez a játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009. június 18-i játékok biztonságáról szóló 2009/48 / EK irányelvének  és minden szabványnak a cseh törvényhozás értelmében. Természetesen rendelkezik CE megfelelési nyilatkozattal. 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól
Kód:  HRAif2959
Termékszám:  5055288636590
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05