Oldal frissítése

Sárkány Sport HQ Calypso II Rainbow

Kiegészítők a termékhez

Sárkány Sport HQ Calypso II Rainbow

Az irányítható HQ Sport Calypso II sárkánnyal olyan élményben lesz része, mint még soha! A legfrissebb sárkánykészítő technológiával készült. Büszkeségére válhat Önnek is, hogy látványos trükköket csinálhat vele, amelyeket ezzel a sárkánnyal a kezdők is könnyen megtanulhatnak. Szinte teljesen törhetetlen tartórudakkal rendelkezik ez a Maestro-sárkány, ami biztosítja a hosszantartó működést és a stabil konstrukciót.
A Calypso II-vel tökéletes sárkányforgatásokat és egyéb különleges mutatványokat sajátíthat el. Széles szélerő-skálán használható és jó repülési paraméterekkel rendelkezik. Ezzel a remek társsal sosem fog unatkozni.

További információk:
Méret, magasság:
590 mm

szárnyfesztávolsága:
1100 mm
Szélerősség (Beaufort-skálán):
BFT 2-5 BFT
A vitorlák anyaga:
Ripstop poliészter
felszereltség:
Freestyle / trükk kite
Zsinórok és fogantyúk
A csomag tartalma:
Sport kormányozható kite Calypso II
Zsinór és fogantyútárcsa
Tartófogantyú
Oktatóanyag
Tervezés:
kezdőknek

Kód:  HRD013w
Termékszám:  405259

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15