Oldal frissítése

Sands Alive! Cukrászda készlet

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Sands Alive! Cukrászda készlet

A Sands Alive! modellezőhomok készlet lehetővé teszi gyermekednek, hogy a meleg otthon kényelmében homokozzon! Mérgező anyagoktól mentes, puha, hajlékony anyag, amelynek segítségével a gyerekek újabb és újabb formákat modellezhetnek kedvükre. A Sands Aliva! nem szab határt a képzeletnek, hiszen sosem szárad be, könnyen tiszítható, illetve a kezedhez sem szárad hozzá. A felszereltségébe továbbá tartoznak főzőedénykék, tisztító anyag, egy díszítő henger, és különböző formák.

Legfontosabb jellemzők

  • Fejleszti a gyermekek kreativitását és képzeletét
  • Könnyen formázható
  • Soha nem szárad ki
  • 100%-osan biztonságos a gyermekek számára
  • Könnyen tisztítható, nem ragad és nem hagy foltot

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK 2009. június 18-i szabályozásának a játékok biztonságáról és minden jogi normák betartásáról.

 
Kód:  HRAa10575
Termékszám:  109840026222
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20