Oldal frissítése

Homokozó- medence piros babákkal

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Homokozó- medence piros babákkal

A homokban játszás a gyerekek egyik legnépszerűbb játéka.  Kényeztesd gyermeked egy saját homokozóval a kertben vagy a teraszon. A műanyag, ovális alakú homokozó kiváló minőségű és tartós, piros színű műanyagból. Ezt a terméket medenceként is lehet használni. Elég kiönteni a homokot, vízzel felengedni és a gyerekeknek tökéletes felüdülést jelenthet a forró nyári napokon.
A homokozó négy babával kapható.
Paraméterek:
Szín:
piros
Méretek:
118 x 78 cm, magassága 21 cm
tömeg 5 kg
 ajánlott mennyiségű homok legfeljebb 0.1 m3
Anyag:
minőségi műanyag
A csomag tartalma:
1 homokozó / medence
4 baba
Ajánlott kor:
12 hónapos kortól
A játék eleget tesz az Európai Parlament és  Tanács 2009/48 / EK sz. 2009. június 18-i játékok biztonságát és összes egyéb törvényes szabványnak a magyar törvényalkotással összhangban. A  megfelelőségi nyilatkozat természetes.

Kód:  HRA1300g
Termékszám:  8005465814454

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05