Oldal frissítése

Sammies Royal Crown mágneses zárral + tornazsák

Kiegészítők a termékhez

Sammies Royal Crown mágneses zárral + tornazsák

A királyi korona nagyszerű motívumaival díszített minőségi iskolatáska szett mindent tartalmaz, amire kislányának szüksége lehet az iskolában - iskolatáska, megtöltött tolltartó, tornazsák, pénztárca és tanszertartó.Mindez szép, barna-pink színkombináció összeállításban, amitől kislánya garantáltan megszereti majd a tanfelszerelés ezen darabjait.
A táska ergonomikus formájú hátsó kialakítással és kényelmes párnázással rendelkezik, amelyhez könnyű és lélegző anyagot és szinte súlyataln, alumínium vázat használtak fel, amelynek köszönhetően a táska megtartja a stabil formáját. A nagyobb kényelem érdekében a táska állítható vállpántokkal és gumírozott markolattal került kialakításra. Gyermeke maximális biztonsága érdekében a táska mágneses fényvisszaverő zárral és egyéb, más fényvisszaverő elemekkel van felszerelve. A táska alján a kis lábak találhatóak amelyek megvédik azt a nedvességtől és a szennyeződésektől. A táska oldalán nagyméretű termofil zseb gondoskodik a mobiltelefon és egyéb tárgyak megfelelő tárolásáról, emellett a táska rendelkezik hálós oldalzsebekkel, szervező tollak, MP3 lejátszó számára kialakított zsebbel, kis belső hálós zsebbel és karabínerekkel a kulcsoknak. 
A tolltartó Eberhard Faber márkájú minőségi ceruzákkal van feltölve az egyéb iskolai felszerelések mellett. A  7. vastagságú extra erős zsírkrétától kezdvel a  12. vastagságú zsírkrétákig mindent megtalál majd a tolltartóban, amely a zsírkréták mellett többek között tartalmaz egyenes és derékszögű vonalzót, radírt, dupla lyukú ceruzahegyezőt és egy órarendet is.
A cipzáros tanszertartót tanszerek, tollak, ceruzák, ollók tárolására tervezték.


A pénztárca két zsebbel, nyakbaakasztóval és kulcstartó gyűrűvel rendelkezik. 
A tornazsák könnyen felszerelhető a hátizsákra. Zsinórral zárható, az első zsebe cipzárral nyitható-zárható.
Műszaki adatok:
Iskolatáska:
Térfogat: 18 l
Tömeg: 1260 g
Külső méretei: 32 x 25 x 37 cm
Belső méretei: 30 x 14 x 34,5 cm
Tolltartó:
Súly: 320 g
Külső méretei: 20 x 14 x 13,5 cm
Tanszertartó:
Tömeg: 60 g
Külső méretei: 20,5 x 6,5 x 8 cm
Pénztárca:
Súly: 36 g
Külső méretek: 9 x 2 x 12 cm-es
Tornazsák:
Súly: 100 g
Belső méretek: 31 x 37,5 cm

Kód:  GR427n
Termékszám:  4047443168535
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15