Oldal frissítése

Sammies Boglárka

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Sammies Boglárka

Set motívumok Boglárka kérjük minden iskolás lány, aki szereti a hercegnők. A készlet tartalmaz minden gyermekének szüksége lesz az iskolában - hátizsák Sammies Premium, felszerelt tolltartó, táska, pénztárca és táska papucs.
Sammies Premium hátizsák nagyon kényelmes hátizsák könnyű alumínium, ergonomikus formájú vissza, és párnázás kényelmes és lélegző anyagból.Természetesen vannak állítható vállpántok, puha markolat és fényvisszaverő elemek a nagyobb biztonság érdekében a gyermek. A táska alján stabil és szilárd, öntött láb véd a portól és a nedvességtől. A hátizsák egy mágneses zárral turn'n'pull, amely biztosítja teljesen biztonságos bezárását táska és a könnyű kezelhetőség. A hátizsák egy nagy első zsebbel védett PVC és egyéb praktikus zseb, például egy üveg, MP3 lejátszó és telefon. A hátizsák is kulcsfontosságú karabinerrel.
Ceruza tartalmaz egy teljesen Eberhard Faber ceruzák és egyéb iskolai felszerelés. Pontosabban, meg fogja találni a 7. vastag ceruzák és nelámavými erősítést 12 vékony ceruzák, ceruza, egyenes vonalzó, háromszög vonalzó, radír, ceruzahegyező és egy dupla menetrendet. Átváltást zip.
A ház úgy tervezték, tanszerek, mint. tollak, ceruzák, ollók stb Váltás is foglalkozik a cipzár.
Pénztárca két zsebbel és egy szíj a nyaka körül. Záró megoldódott egy zseb tépőzáras pénztárca cipzárral zár egy klasszikus.
Műszaki adatok:
hátizsák:
Térfogat: 18 l
Tömeg: 1260 g
Külső méretei: 32 x 25 x 37 cm
Belső méretek: 30 x 14 x 34,5 cm
ceruza:
Súly: 320 g
Külső méretei: 20 x 14 x 13,5 cm
Ház:
Tömeg: 60 g
Külső méretei: 20,5 x 6,5 x 8 cm
pénztárca:
Súly: 36 g
Külső méretek: 9 x 2 x 12 cm-es
Kód:  GR425a
Termékszám:  4047443133045
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05