Oldal frissítése

Rush Hour - Őrült kereszteződés

5 9 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Rush Hour - Őrült kereszteződés

A népszerű Rush Hour - Őrült kereszteződés játéknak mindenki örül, aki kedveli a logikai feladatokat. Ez a szórakoztató fejtörő fejleszti és gyorsítja a gondolkodást, idővel képes leszel megoldani még a legbonyolultabb forgalmi helyzeteket is. A játék elején kiválasztasz egy kártyát, amely megadja, hogyan helyezd el az autókat és a teherautókat a táblán. Ezzel forgalmi dugókat alakítasz ki, és a feladatod az, hogy kijuss a piros kisautóval a dugóból. Csak egy helyes megoldás van, és csak úgy juthatsz ki, ha taktikusan mozgatod a járműveket, de nem emelheted fel egyiket sem. A játék 40, négy különböző nehézségei szintű kártyát tartalmaz, kezdőtől a haladóig. A kártyákon szerepel a helyes megoldás is.
Paraméterek és specifikációk:
Játék típus:
Logikai játék, fejtörő
Játékosok száma:
Egy
Ajánlott életkor:
8 éves kortól
Csomag tartalma:
12 autó
4 teherautó
40 kártya
Játéktábla
Ez a játék megfelel a játékok biztonságáról szóló, 2009. június 18-i 2009/48/EP Európai Parlament és Tanács irányelveinek, valamint az összes vonatkozó cseh jogszabálynak. Természetesen CE-megfelelőségi nyilatkozat is a rendelkezésre áll.

Paraméterek

Játékok és fejtörők

Játékosok minimum száma 1
Játékosok maximális száma 1
Kód:  HRAa101
Termékszám:  192750500098

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20