Oldal frissítése

Piatnik Rummikub XXL

5,0 21 értékelés
10 690 Ft

Piatnik Rummikub XXL

A Rummikub egy népszerű logikai játék az egész család számára, amelyet soha nem fogsz megunni. Figyeld a köveket az asztalon, kombináld őket, és használd őket a saját előnyödre. A játék célja, hogy köveket sorba, vagy csoportokba rendezd, és maximális pontszámot kapj. Nem erőszakos és szórakoztató mód a logikus gondolkodás, a koncentráció, és a matematikai készségek gyakorlásának elősegítésére. A Rummikub XXL nagy számokkal rendelkezik.
Paraméterek és specifikációk:
Csomag tartalma:
106 kő számokkal
4 játéktábla
Tároló táska


A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48/EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden helyi jogi követelménynek. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Paraméterek

Termék típusa

Termék típusa Társasjáték

Játékok és fejtörők

Kockák száma 0
Termék típusa Alapjáték
Játékosok minimum száma 2
Játékosok maximális száma 4
Játék hossza 60 perc

Műfajok és játékfolyamatok

Műfaj Logikai

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól
Kód:  HRAa4146
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9001890689291
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10