Oldal frissítése

Ruhát a karnevál - Rendőr méretét. XS

Kiegészítők a termékhez

Ruhát a karnevál - Rendőr méretét. XS

Costume a karnevál - egy rendőr nagyon népszerű farsangi maszk. Které dítě alespoň jednou nezatoužilo být policistou, případně policistkou. Kapd el a tolvajt, és megáll az autó. Ezen a képernyőn lesz képes élvezni után mit akar, legalább a karnevál. A készlet tartalmaz egy kezeslábas alakú nadrág és ing, nyakkendő, öv és sapka. Nem tartalmaz cipő.

Ha azt szeretnénk, Ön vagy utódok, emelni azoknak a rendőrség, a maszk lehet egészíteni a gyermekek stafétabotot, pisztoly, és esetleg bilincs. Ha az utód volna, ha egy közlekedési rendőr, így lehetséges, hogy adjunk egy maszkot megállás lemez, egy zseblámpa, és természetesen, büntetés blokkokat. Ezek lehetnek formájában egy jegyzettömböt, ami biztos, hogy talál otthon. Az előadás a közlekedési rendőrök közé controlling fúj fel a léggömböt, hogy ellenőrizzék az alkoholfogyasztást. Helyettesítésére lehet használni a rendszeres gyermek léggömb. Mindenesetre, van egy végtelen számú változatban és így együtt a gyermek egyre több kiegészítéseket és javításokat. Ezt követően, akkor csak jöjjön a színészkedést, és úgy vélik, hogy együtt a szülők más gyerekek tökéletesen élvezhető.
A csomag tartalma:

  • overall
  • nyakkendő
  • öv
  • Hat - sapka

méret:
92-104 cm
Ajánlott kor:
3-4 év

Paraméterek

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak
Alsó korhatár 3 éves kortól

Jelmezek

Alkalmas Gyerek
Téma Rendőrség
Alkalom Karnevál
Gyerek méret 3 - 4 éves
Kód:  KOS067
Termékszám:  8590756825191

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10