Oldal frissítése

Farsangi ruhák - Boszorkány S méret

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Farsangi ruhák - Boszorkány S méret

Az álarcosbál és a farsang a gyermekek legkedveltebb eseménye, amely mindig mosolyt varázsol az arcukra, és táncra perdíti a kis lábukat.? Válasszon gyermekének megfelelő jelmezt, és gyűjtse be a többiek elismerő pillantását! A megfelelő jelmez segítségével kifejezheti gyermeke egyéniségét, kihangsúlyozhatja jó tulajdonságait, kedvességét és pajkosságát. Sőt, a kiegészítők és egyéb csecsebecsék készítése remek szórakozás, amely során elmélyítheti a kapcsolatot gyermekével. A farsang és a jelmez pedig betetőzi mindezt, és szép emlékké válnak a gondtalan gyermekkorról.    

Gyermeke azonnal megkedveli a varázslatos erőkkel bíró boszorkány jelmezét, és a jelmezben garantáltan a figyelem középpontjába kerül.

A csomag része:
Ruha
Kalap

Nem része a csomagnak:
Pálca
Cipő

Méret:
S (110 - 120 cm)

Ajánlott kor:
4 - 6 éves

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól, 4 éves kortól

Jelmezek

Nemzetközi méret S
Alkalmas Gyerek
Téma Boszorkány
Kód:  KOS033
Termékszám:  8590756555357

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10