Oldal frissítése

Rubik's Futuro Cube 3.0

4,8 26 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rubik's Futuro Cube 3.0

csap
 

Érintés

forgás
 

Forgatás

fény
 

Fény

Multiplayer
 

Többszemélyes

Szereted a Tetris, Hada vagy Amőba típusú klasszikusokat? Kedveled a megfigyelésen alapuló játékokat, a logikai játékokat, fejtörőket, rejtvényeket és a többszemélyes kihívásokat? Szeretnél javítani finommotoros készségeiden és térbeli képzelőerődön? Mindezeket és még sok mást egyesít a Rubik’s Futuro Cube, a 21. század modern fejtörője.

A jövő mozgással vezérelt játék kockája

Forradalmasított vezérlés

A kocka rögzíti a pozícióváltozásokat, a megfelelő használata érdekében ezért meg kell tanulnod, hogyan érintsd meg. Az érintés apró mozgásokat okoz, melyeket a kocka érzékel és értékel. Nem csak az egyes oldalakat ért koppintásokat ismeri fel, hanem azonosítja, hogy a kocka felső, alsó vagy oldalsó részét érintették-e meg. Kezdetben úgy tűnhet, meg kell küzdeni a kockával, hamarosan azonban rájössz, hogy elegendő egy egyszerű érintés, és a kocka 100%-ban azonosítja.

 

 

innovatív vezérlés
 

Kézmozdulatok

A kocka felismeri a különböző forgatási módok által kiváltott egyszerű mozdulatokat. Ezek egyikével indítható a játék menü. A mozgásminta annyira egyedülálló, hogy véletlenszerűen, például zsebben hagyva a kockát vagy önfeledt játék közben nem hajtható végre, ugyanakkor egyszerű és kis idő múltán bárki elsajátíthatja. 

mozgás gesztusok
 

Érintsd meg és játssz

A Rubik 's Futuro Cube észleli a forgatást, érzékeli, melyik oldalon érintetted meg, és felismeri a kocka lefelé néző oldalát. Rezeg, beszél, hangot ad ki és dinamikusan változtatja LED színeit minden oldalon. Ezeket a funkciókat, és a készülék köbös felületét számos játék kihasználja. Beépített rádióvevővel rendelkezik, így akár össze is köthetsz két közelben levő kockát, és kihívhatod barátaidat egy játékra.

színes szórakoztató
 

Színes szórakozás

A kocka felületén 54 RGB dióda található 64 vagy 256 szintű fényerővel. A minden oldalán megtalálható 9 darab háromszínű pont számtalan opciót kínál játék közben. A villogás frekvenciája olyan magas, hogy észre sem veszed.

együtt játszanak
 

Játsszatok együtt

Miért ne játszhatnál egyszerre akár két kockán? Mintha két sakktáblát vagy Tetrist csatlakoztatnál. Rádióvevő segítségével a közelben lévő kockák képesek egymással kommunikálni, így egészen újszerű módon hívhatod ki játékra barátaidat. Többen is játszanátok? Ez sem probléma, ha egyszer csatlakoztok, többé senki nem zavarhatja meg a játékot.

 

Paraméterek:
Fő CPU:
Cortex M3 384 KB flash és 64 KB RAM
Fő érzékelő:
MEMS 3 tengelyes gyorsulásérzékelő, ODE: 1,2 kHz
Memória:
128 MB NAND FLASH
Kijelző:
54 × RGB SMD LED 64 vagy 255 PWM lépés minden színösszetevő számára
Hang:
16 bites 4 csatornás lejátszás, 22.05 kHz, I2S digitális kimenet
Hangszóró:
0,9-12 kHz, kettős hangcsatorna
Elemek:
1 Ah Li-Pol védőáramkörrel, töltési idő 2,5 óra
USB:
Töltés + FW frissítés + audioadatok
Rádió:
2,4 GHz (beépített rádióvevő)
Aktív üzemmód:
Akár 8 óra játék teljesen feltöltött akkumulátorral
Súly:
125 g

 

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 10 éves kortól

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Kód:  PRP2001
Termékszám:  PSC01DC
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05