Oldal frissítése

Rose Bear Lila maci rózsákból 25 cm

Rose Bear Lila maci rózsákból 25 cm

Fejezze ki érzéseit a gyönyörű lila rózsákból álló Rózsa Medvével. A mackó mérete 25 cm, és több mint 250, Csehországban készített, kézzel készített rózsát tartalmaz. Ez az egyedülálló mackó minden nőt biztosan boldoggá tesz nemcsak Valentin-napon, hanem alapvetően bármilyen különleges alkalomra vagy csak szórakozásból. A Rose Bear gyönyörűen kiegészíti minden belső teret. A rózsákból készült mackót szalaggal ellátott luxus díszdobozba csomagolják. Adj szeretetet és örömet.



A rózsás mackó főbb jellemzői a Rose Bear Purple

  • A mackó mérete 25 cm
  • Lila kivitel
  • Több mint 250 kézzel készített rózsából készült
  • Alkalmas minden alkalomra
  • A mackó örökké tart
  • A Rózsa Medve rózsái első osztályú habszivacsból készülnek
  • Friss rózsák illata van
  • A mackót egy szalaggal ellátott luxus ajándékdobozba csomagolják


Mackó gondosan és a részletekre figyelve készült

A Rózsa Medve rózsái első osztályú habszivacsból készülnek. Ez egy olyan anyag, amely nagyon kellemes tapintású és teljesen biztonságos. A mackó élettartamának meghosszabbítása érdekében ne tegye ki közvetlen napfénynek. Az anyag minősége és a tökéletes kézimunka adja a mackóknak a megfelelő varázst.

Luxus ajándékcsomagolás

A Rózsa Medve gyönyörű fehér dobozba van csomagolva, tetején nagy logóval. A dobozt ízléses fehér szalag egészíti ki. A Rózsa Medve abszolút egyedi ajándék, amely friss rózsa illatú. A rózsákból készült mackó az egyik kedvenc ajándék, amely örökké fog tartani.

Rose Bear garantáltan mosolyt csal az arcára

Ha eredeti, ízléses, kedves és illatos ajándékra vágyik, amely tartós marad, akkor a Rose Bear a megfelelő választás. Az a személy, aki megkapja, kortól függetlenül nagyon kellemes meglepetés és elégedettség lesz. A Rózsa Medvét azért hozták létre, hogy mosolyt varázsoljon minden arcra, mert No. szebb érzés, mint a tiszta öröm és mosoly látása. Boldoggá tegye kedvesét ma.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól
Kód:  HRAdn03239
Termékszám:  8594201700033

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05