Oldal frissítése

Róka Alvójáték hurokkal a cumi számára

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Róka Alvójáték hurokkal a cumi számára

Olyan jó minőségű játékot keres, amelyet világra jötte után rögtön a gyermekének adhat? A Róka alakú alvójáték hurokkal a cumi számára kombinációja az időtlen modern  designnak és a 100%-ban természetes alapanyagoknak, és egyértelmű választás lesz az Ön számára. A könnyű és puha textilrókát gyorsan megszereti a csecsemő, megnyugszik és könnyen elalszik vele. Az alvójátékon van egy hurok a cumi felakasztásához, így a kisbabák mindent meg fognak találni, ami a gondtalan alváshoz szükséges. A legfontosabb ok, amiért a Kikadu legkisebbeknek szóló alvójáték lenyűgözi Önt, a felhasznált bio anyagok és a gyártás módja.

A Róka Alvójáték hurokkal a cumi számára főbb jellemzői

  • Puha, nyugtató textiljáték, hurokkal a cumi számára
  • Természetes kaucsukból és bio pamutból készült
  • A róka eredeti és időtlen  designja
  • Az érzékszervi érzékelés fejlesztéséhez szükséges elemekkel
  • Minőségbiztosítás és biztonság a német Kikadu márkától
  • Úgy tervezték, hogy a gyermek születésétől fogva alkalmas legyen

Minőség tisztességes feltételek mellett

Ha megvásárolja a német Kikadu márkanév alatt gyártott Róka formájú Alvójátékot hurokkal a cumi számára, biztos lehet benne, hogy kisbabája egy tanúsított bio anyagokból készült játékot kap,  ami tökéletesen biztonságos a legkisebbek számára is. Ezeket az anyagokat Indiában található gyártóüzemektől szerzik be, a természetes gumi pedig Srí Lankán kerül feldolgozásra, ahol a játék elnyeri végső formáját. A bélésanyaghoz újrahasznosított PET-palackokat használnak, segítve ezzel az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának csökkentését, továbbá megakadályozva a penészedést. A Kikadu textiljátékok gyártását olyan üzemekben valósítják meg, ahol a helyi alkalmazottak tisztességes és kedvező feltételek között dolgoznak, amire a cég gondosan vigyáz.

Anyag:
Külső anyag: 100% bio pamut
Töltelék: 100% újrahasznosított poliészter


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól Újszülött

Játék magassága

Játék magassága 28 cm

Méret

Méret Kisméretű
Kód:  HRAif8935
Termékszám:  4260486842624

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20