Oldal frissítése

Robot teknős

4,5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Robot teknős

A Roboželva játékszett egy egyedi Roboželva teknőst, egy műanyag sziklát és egy akváriumot tartalmaz. A teknős teljesen realisztikus mozgásával Önt is lenyűgözi. A játék  egyedi mikro-robot technológiával készült, amelynek segítségével a robotteknős mozog, jár a szárazföldön és lebeg a vízen. Ha vizet töltünk a medencébe, megtörténik a csoda. A teknős boldogan úszkál, közben gyönyörúen mozgatja a lábait és változtatja a sebességét. Szívesen elrejtőzik a szigeten levő sziklában.  
A teknős a gyerekek kedvenc barátja lesz, akik jól szórakoznak vele. A gyerekek különböző úszási sebességeket állíthatnak be, és építhetnek egy tavasbarlangot középen, ahol a teknős elrejtőzhet előlük. A játék csomagolása elemeket is tartalmaz.


A csomag tartalma:

  • Roboželva teknős
  • szikla
  • műanyag akvárium
  • használati utasítás

A csomag mérete:
24 × 32,5 × 14 cm
A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK irányelvének (2009. június 18) a játékok biztonságáról és a vonatkozó cseh szabályozásnak. A CE szabványnak megfelelő.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAa5823
Termékszám:  845218010775

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05