Oldal frissítése

Robot rendőrség

4,6 16 értékelés
22 390 Ft

Robot rendőrség

A rendőr robot minden lépésnél elkísér, teljesíti az összes parancsodat. Nagyszerű szórakozásban lehet részed a sok elérhető funkcióval, amellyel ez a játék tökéletes játszótárs lehet a vidám délutánokon. A robot segít az összes bűncselekmény megakadályozásában, megtalál minden gazembert. A vezérléséhez természetesen elérhető a praktikus infravörös távirányító. Szabályozd a mozdulatait, sétáljon, táncoljon vagy akár harcolhat is. Könnyedén beállíthatod mozgásának tempóját és mértékét is. A kézi vezérléssel még nyilakat is kilő! A rendőr robot figura hosszú ideig elszórakoztatja a gyerkőcöket. A játékot USB kábel segítségével egyszerűen feltöltheted. Mit próbálsz ki rajta először?


A Guliver rendőr robot fő jellemzői

  • Manuálisan nyilakat is lő
  • Sok különböző funkcióval
  • Könnyen programozható mozgássorozatok
  • Távirányítóval
  • A robot USB kábellel tölthető
  • Hang- és fényhatásokkal
  • 3 éves kortól alkalmas a gyermekek számára

Interaktív Guliver robot - Az űrbéli rendfenntartás kapitánya

A Guliver rendőr robot egy teljes mértékben funkcionális kézifegyverrel rendelkezik, amelyik képes kisméretű nyilak kilövésére. A megfelelő gomb megnyomása után Gulliver megkezdi a hat lövéssorozatból álló első lövését. Emellett a rendőr robot hatékony megfigyelő is. A kijelölt gomb megnyomásával a robot előrehalad és zenél, és amennyiben akadályba ütközik, megpróbálja kikerülni azt. Ez az üzemmód 20 percig tart, amelynek leteltével további utasítások nélkül magától kikapcsol.



Távirányító számos funkcióval

A robotot egy távirányítóval vezérelheted, amely rengeteg opciót kínál. Guliver robot nagyon sok funkciót biztosít! Képes minden irányban mozogni (sétálni vagy vezetni), táncol, beszédet szimulál, megfigyel vagy egy dallamot játszik. A DEMO gomb megnyomása után a robot zenélni kezd, miközben egy mozgássorozatot mutat be. A távirányító 2×1,5V AAA elemmel működik, amelyeket a csomag nem tartalmaz.




Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Igen
Elemek típusa AAA
Elemek száma 2 db

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Tulajdonságok

Robot típusa Humanoid
Tulajdonságok Programozható, Vezérelhető, Interaktív

Programozás gyerekeknek

Vezérlés Távvezérléssel, Gesztusokkal
Játék magassága 32 cm
Speciális funkciók Fényeffektek, Hangeffektek, Gesztusvezérlés
Kód:  HRAif10868
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8590756017886

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20