Oldal frissítése

Robonex Innobot

2,0 3 értékelés
24 490 Ft

Robonex Innobot

Robonex Innobot interaktív játék

Szerezz be a gyerekeknek egy interaktív játékot robot formájában, amelyet a semmiből építhetnek és programozhatnak. A Robonex Innobot előre és hátrafelé mozog, 360°-ban forog, megragad dolgokat és táncol. Nagyon könnyen irányítható a mobilalkalmazás segítségével. Telepítsd a mobiltelefonodra vagy a tabletedre

Robonex Innobot interaktív játék
Robonex Innobot interaktív játék

Még a gyerekek is könnyen összeszerelhetik a robotot

A Robonex Innobot összeszerelésében nincs semmi bonyolult, a gyerekek segítség nélkül is meg tudják csinálni. Az általuk épített játékokat garantáltan jobban fogják értékelni. Ráadásul szélesítik a látókörüket - megtanulják, hogyan működnek a dolgok, és új perspektívát kapnak a modern technológiával kapcsolatban. A Robonex Innobot robot elősegíti a gyermekek kreativitását és képzelőerejét.

Robonex Innobot interaktív játék

Vezérlés intuitív alkalmazáson keresztül

A Robonex Innobot interaktív játékot programozni is lehet. Használd az ingyenes alkalmazást mobiltelefonra vagy tabletre. A gyerekek játékosan tanulják meg a STEM programozást. A robotot manuálisan is be lehet állítani a gombok segítségével. Hosszú ideig társa lesz a gyerekeknek, mivel alkatrészei tartós ABS műanyagból készültek.

Körhinta hozzáadása

Termékcsoport azonosító ID beillesztése

Egy meglévő körhinta törléséhez csak kattintson a Termék hozzáadása érték nélkül gombra!

Körhinta hozzáadása

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Gyerekek
Rendeltetés Uniszex

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Igen
Elemek típusa AA
Elemek száma 4 db

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 8 éves kortól
Kód:  HRAkc06695
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4894091351013

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20