Oldal frissítése

Ribik kocka 5 az 1-ben

9 090 Ft

Ribik kocka 5 az 1-ben

Fedezd fel a Rubik kocka új szórakozási módját. Ez a hordozható játék 27 kockát, egy shakert és két rácsot tartalmaz, ami végtelen lehetőségeket jelent számodra és gyermekeid számára. Egy játékból 5 kihívást jelentő játék válik:Rázás, Huszonegy, Csatakocka, Trió és Kockatorony. Mindezeket a szórakoztató játékokat egy csomag tartalmazza. Mindegyik játék különböző készségeket tesztel, például számolást, párosítást vagy mintakészítést.

A Rubik kocka 5in1 - Rubik's Roll főbb jellemzői

  • A szórakoztató Rubik's Roll játék 27 kockát, egy shakert és két rácsot tartalmaz.
  • Végtelen játéklehetőségeket kínál
  • 5 játékot kínál egy csomagban
  • Minden játék a képességeid egy bizonyos részét teszteli
  • A Rubik's Roll átlátszó kocka alakú csomagolásban kerül forgalomba.
  • 2-5 játékos számára alkalmas
Rubik kocka 5 az 1-ben
Rubik kocka 5 az 1-ben

Öt játék egyben, és mindegyik különböző

Az első játék, a Rázás, gyors reakciót igényel, miközben a kockákat egy minta szerint rázzuk és gurítjuk. A Huszonegyben megpróbálod elérni a huszonegyet anélkül, hogy túllépnéd ezt a számot. A Csatakocka játékban az ellenfél kockáira vadászol, a Trió játékban pedig három azonos színű kockát kell egymás után elhelyezned. A Kockatorony kihívás, hogy építs egy stabil tornyot anélkül, hogy ledőlne. A Rubik's Roll az eredeti Rubik-kocka dizájnja által inspirált átlátszó kocka tokban van csomagolva, így biztosítva a könnyű hordozhatóságot és tárolást. Ez a többfunkciós játék 2-5 játékos számára ideális, és rengeteg szórakozást kínál otthon, útközben vagy a barátokkal és a családdal való találkozáskor. Ki lesz az első, aki elsajátítja a Rubik's Roll mind az öt játékát? Kezdődik a kaland.

Paraméterek

Termék típusa

Termék típusa Fejtörő

Játékok és fejtörők

Termék típusa Alapjáték
Csomag tartalma Játékkövek
Játékosok minimum száma 2
Játékosok maximális száma 5
Játék hossza 20 perc
Nehézség Könnyű
Anyag Műanyag

Műfajok és játékfolyamatok

Műfaj Logikai

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 7 éves kortól
Kód:  HRAls5563
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  778988419014

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15