Oldal frissítése

UFO helikopter

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

UFO helikopter

 

Ez a szórakoztató UFO -t mintázó RC modell helikopter sok játékínyencet képes lekötni, méghozzá elég hosszú időn át. Ez az UFO helikopter rendkívül érdekes kialakítással rendelkezik, repülés közben még villog is. 2,4 GHz infravörös távirányítóval irányítható 10 méteres hatótávolságban. A modellt egy elektromos giroszkóppal is ellátták, és még van előre-hátra-jobbra-balra funkció, sőt 360 °.ban történő elforgatás is. Körülbelül 40 perc USB, adós vagy hálózati töltés után, 5 percet tud a levegőben tölteni.

Az UFO helikopter beépített  3.7 LiPo lítiumos akkumulátorral és 6 db AA ceruzaelemmel működik. Az elemeket a játék nem tartalmazza, így azokat Önnek külön kell megvásárolnia.

Ez a játék megfelel az Európai Parlament 2009/48/EC irányelvének és az Európai Tanács 2009 június 18-án kiadott, a játékok biztonságáról szóló előírásának, valamint a vonatkozó cseh törvényeknek. A termék természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal rendelkezik.

 

 

 

Legfontosabb jellemzői

  • RC modell helikopter UFO
  • IR infravörös távírányítás 10 méteres hatótávolságon belül
  • repülés közben villog
  •  360 ° -ban forgatható
  • egy elektromos giroszkóppal látták el

A csomag tartalma:
1 x UFO helikopter
1 × távirányító
1 x USB kábel
1 x használati utasítás

Méretek:
17,5 x 17,5 x 8,4 cm

Súly:
250 g

 

Paraméterek

Csomag tartalma

Csomag tartalma Drón

Tulajdonságok

Használat Beltéri

Csomag tartalma

Csomag tartalma Modell
Kód:  HRAa8635
Termékszám:  8594166102309

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05