Oldal frissítése

Repülő Bogarak

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Repülő Bogarak

 

Ezek a kedves, repülő bogarak úgy vannak tervezve, hogy könnyen csatolhatóak legyenek a gyereküléshez, babakocsihoz, vagy a kiságyhoz. Az élénk színű játékok csörgőt is tartalmaznak, így garantáltan lekötik majd gyermeke figyelmét. Akassza az egyik játékszert a babakocsi jobb oldalára, majd rázza meg. Ezek után figyelje, ahogy gyermeke lassan a hang felé fordítja a fejét. A másik kis bogarat akassza a bal oldalra, és ismételje meg a mozdulatot. Gyermeke ezek után a bal oldalon fogja keresni a hangot. Minél többet lát gyermeke egész kis korában, annál valószínűbb, hogy a későbbiekben, a vizuális készségeken és megfigyeléseken alapuló feladatokkal semmilyen problémája nem lesz.

Ajánlott kor:
Születéstől

Ez a játék megfelel az Európai Parlament és Tanács által 2009/48 / 2009. június 18-án meghatározott, a játékok biztonságáról szóló jogi normáknak, melyek a cseh törvényhozás által is elfogadottak. Természetesen erről készült CE egyezési nyilatkozat.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Szín Narancssárga

Méret és súly

Szélesség 4,5 cm
Magasság 7,5 cm
Kód:  FOB317
Termékszám:  037977800555

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05