Oldal frissítése

Rendőrségi Autó Akkumulátoros

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rendőrségi Autó Akkumulátoros

Ha a gyermeke a törvény és az igazságosság őrzőjévé kíván válni, biztosan örülni fog ennek a rendőrségi autónak. Az akkumulátort nem hiányoznak egy rendőr arzenáljából. A rendőrségi autó 1: 16-os méretben készül. A tetőn lévő gombok segítségével fény- és hanghatásokat lehet elindítani, amelyek a rendőrségi autót még élethűbbé varázsolják. A részletek kifinomultságát a nyitható első ajtó bizonyítja. Ez az ideális autó az igazságosság védelméhez.

Főbb jellemzői a rendőrségi autónak

  • A hang és fényhatások
  • Nyitható ajtóval rendelkezik
  • Elemmel ellátva

Csak csomagolja ki és már játszhat is

A rendőrautó 23 cm széles és a megfelelő működéséhez három AG13 elemet kell használni, amelyek garantálják a hang- és fényhatások működését. Az akkumulátort a csomag tartalmazza, ezért csomagolja ki a rendőrautóját és szórakozzon akár azonnal. Alkalmas 3 éves korú gyermekek számára.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Méret és súly

Kisautó hossza 23 mm

Kisautók

Tulajdonságok Hangok
Kód:  HRAif4535
Termékszám:  8592386056600
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20