Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Recoil Starter Set

4,5 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Recoil Starter Set


Digitális csatatér a valós világban

Tapasztalj meg egy újfajta és izgalmas szabadtéri szórakozást! Valamennyi szabadtéri helység átalakítható az interaktív Recoil Starter segítségével egy digitális csatatérré, két vagy több játékos számára. A készlet tartalmaz egy játékközpontot (hub) a játéktér létrehozásához, és 2 db Ritual Spitfire RK-45-ös pisztolyt mobiltelefon-tartóval, érintésérzékelővel. 


A Recoil Starter készlet legfontosabb jellemzői

  • Újfajta szórakozás egy virtuális valóságban
  • Játékkészlet hubbal és két fegyverrel
  • Tartalmaz egy mobiltartót
  • A játék az okostelefon wi-fi-jét és GPS-jét használja
  • Hanghatások (surround)
  • Érzékelhető pisztoly reakciók/válaszok
  • 16 játékos csatlakoztatható egy játékhoz/hubhoz
  • Arzenál kiegészíthető automata fegyverrel és gránáttal
  • 12 éves és idősebb gyermekek számára alkalmas
  • Energiaigény: 12 db AA-1,5 V-os elem (nem tartozék)

Reális 3D effektek

A térhatású hangoknak köszönhetően te és támadóid is hallják a lövéseket, az okostelefonok navigációjának hála pedig minden játékos belevághat egy olyan csatába, amit még soha nem tapasztalt meg. A Recoil a szabadtéri játékok egy egészen új kategóriáját nyitja meg számos innovatív funkcióval, amely 12 év feletti gyermekek számára alkalmas.


Csatlakozás az okostelefonhoz

A Recoil Starter Set megvásárlásával letöltheted az ingyenes Recoil mobilalkalmazást (Android / iOS). A terminálok segítségével csatlakoztathatod az okostelefont a fegyverhez, majd párosíthatod mindkét eszközt a Bluetooth interfészen keresztül. A telefon GPS-ének használatával a Recoil létrehozza a csatateret az aktuális helyszín paramétereinek megfelelően. A játék a telefon kameráját is használja virtuális valóság fokozásához.


Az fegyvertár kiterjesztése

A Recoil Starter Set két Ritual Spitfire RK-45-ös pisztolyt és egy játékközpontot (hub) tartalmaz, amelyhez akár 16 játékos is csatlakozhat. Az arzenálod nemcsak más kompakt és sokoldalú Spitfire-rel bővítheted, hanem egy másik típusú pisztollyal is, mint például az SR-12 Rogue-gal, amely teljesen automatikus, és gyors patroncserével rendelkezik. Opcionálisan Smart Grenade is kapható.



Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 12 éves kortól

Játékfegyverek

Anyag Műanyag
Kód:  HRAif9566
Termékszám:  816322017592
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10