Oldal frissítése

RecentToys Gear Egg

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

RecentToys Gear Egg

A Recent Toys márka a logika, a matematika, a fantázia és a rejtvények szerelmeseinek a csodálatos rejtvények egész sorát kínálja. A játékok teljesen eredetiek, egyediek, kiváló minőségűek és szinte minden korosztály számára alkalmasak. Három közös tulajdonságuk van - könnyen elsajátíthatóak a szabályok, úgy vannak felépítve, hogy az agy új megoldásokat keressen a megfejtésre, és tartósak - hogy ne csak te, hanem a barátaid vagy ismerőseid is tudjanak vele játszani. Ebben a csomagban az érdekes Gear Egg kirakós fejtörő található. Indulhat a szórakozás!

A Gear Egg legfontosabb jellemzői

  • Recent Toys márkájú fejtörő
  • Forgasd el a darabokat, hogy visszaadd a tojások eredeti alakját
  • A fejtörőnek eredeti megjelenése van
  • Kiváló minőségű és tartós kidolgozás
  • Fából készült
  • Ajánlott kor: 7 éves kortól

Gear Egg

Ez a tojás első pillantásra egyszerűnek tűnik, de semmi sem olyan, amilyennek látszik! Amint szétszesed, nehéz lesz visszaadni az eredeti formáját - csak akkor sikerül, ha türelmesen forgatod az egyes darabokat a különböző tengelyeken. Gyakorold a térbeli tájékozódást, stratégiát és logikát.  Meg fogod tudni oldani a Recent Toys fejtörőjét?

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 9 éves kortól

Játékok és fejtörők

Termék típusa Alapjáték

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Kód:  HRAif7361
Termékszám:  8717278850658
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05