Oldal frissítése

RecentToys - Bronco

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

RecentToys - Bronco

A Bronco fejtörő célja, hogy átjuss a lóval a karámon és segíts neki elérni a szabadságot. Bronco, a vadló eltökélt szándéka, hogy kimeneküljön a patkó alakú karámból, de ezt csak egy helyen teheti meg. A feladatod, hogy az első vagy a hátsó lábaira állítsd a lovat, és úgy forgasd, hogy a lábai beleilleszkedjenek a kifutó nyílásaiba. A ló előre-hátra ugorhat. Nem szabad erővel húzni, tehát ha a lábai nem illenek a nyílásokba, másik utat kell kitalálnod.
A Recent Toys fejtörői kiváló választások mind a gyermekek, mind a felnőttek motoros és értelmi készségének fejlesztésére. Dolgoztasd meg az agysejtjeidet, és végül megjutalmaz a győzelem, amikor megoldod a fejtörőt. A Recent Toys fejtörői utazáskor és otthon is ideális társak.
Paraméterek és specifikációk:
Anyag:
műanyag
Ajánlott életkor:
7+
A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló, 2009. június 18-i 2009/48 / EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek. Természetesen van CE megfelelőségi nyilatkozat is.

Kód:  ZHU016c
Termékszám:  8717278850269
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15