Oldal frissítése

Rajztábla 2 az 1-ben

3,8 6 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Rajztábla 2 az 1-ben

A rajztábla alkalmas minden olyan gyermeknek, aki már alig várja, hogy iskolásba járhasson. Segítsen gyermekének a kreativitás fejlesztésében, és biztosítson számára több órányi minőségi szórakozást. A tábla egyik oldala klasszikus fekete tábla és krétával rajzolhat rá, míg a másik fehér színű és filctollal lehet rá rajzolni. A két oldal rendkívül egyszerűen változtatható azáltal, hogy a tábla két oldalán található csapot felengedi. A tábla egy, a fehér oldal tisztítására alkalmas szivaccsal és 6 színes krétával érkezik.
Műszaki adatok:
A rajzfelület méretei:
55 x 45 cm
Teljes méretei:
110 x 45 cm (H x Sz)
Súly:
3,2 kg
A csomag tartalma:
Iskolai tábla
6 színes kréta
Szivacs


Alkalmas:
Gyermekek 3 éves


A játék megfelel az Európai Parlamenti és Tanácsi 2009/48/EK irányelvének (2009. június 18.). Természetesen rendelkezik CE megfelelőségi nyilatkozattal.

Kód:  HRA735l5
Termékszám:  8594166093478

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20