Oldal frissítése

Bino Puzzle - Dinoszauruszok

2 190 Ft

Bino Puzzle - Dinoszauruszok

Dinoszaurusz szerelmesei, vigyázzatok! Most, a mi ajánlatunkban megtalálja a vidám puzzle-t az ősi gyíkok motívumaival. Töltsön el egy esős napot vagy családi esteket szórakoztatva és ugyanakkor bővítse a motoros készségeket és a gyerekek fantáziáját ezzel a praktikus puzzle játékkal. Minden egyes darab minőségi fa. Ez a játéknak nemcsak hosszabb élettartamot és tartósságot biztosít a használat során, hanem egyszerűen kezelhető és megfogható a legkisebbeknek is.

A játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48/EK Európai Parlamenti és Tanácsi irányelvnek, valamint a helyi jogszabályoknak. Természetesen rendelkezik CE-megfelelőségi nyilatkozattal is.

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Darabszám

Darabszám 20 db

Téma

Téma Állatok

Puzzle típusa

Puzzle típusa Klasszikus
Kód:  HRAa4590
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4019359880795

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15