Oldal frissítése

Pusheen - írószer készlet

Pusheen - írószer készlet

Mutassa meg mindenkinek, hogy Pusheen, az aranyos cica levette Önt a lábáról. Ez az írószer készlet mindent tartalmaz, amire csak szüksége lehet egy diáknak, egy kisiskolásnak, egy óvodásnak, egy irodai munkásnak és mindenki másnak, aki csak le szeretne néha jegyezni valamit. Az írószerek egy átlátszó, visszazárható, Pusheen lenyomatos tasakba vannak csomagolva. A Pusheen design-ja még a legunalmasabb napot is feldobja.

Legfontosabb jellemzők

  • A készlet minden szükséges írószert a tartalmaz jegyzetek készítésére
  • Az eredeti és aranyos Pusheen cica design-t rögtön megkedveli
  • Az írószerek egy átlátszó tasakban találhatók 
  • Az írószerek áttekinthetően vannak elrendezve
  • Tároló, és okos kialakítás

Írjon jegyzeteket stílusosan a Pusheen segítségével

Pusheen cica meghódította a világot. Alakja a készlet minden egyes darabjáról visszaköszön. A praktikus, műanyag tasakban talál egy golyóstollat, egy ceruzát, egy vonalzót, egy ceruzahegyezőt és egy radírt. Minden szükséges írószert állandóan magánál hordhat áttekinthetően elrendezve.

 
Kód:  HRAa11032
Termékszám:  5055918613168

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20