Oldal frissítése

Bevásárlókocsi

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Bevásárlókocsi

A Store'n'Roll bevásárlókocsi minőségi, tartós műanyagból készült,így   a gyermek szeretni fogja a bevásárlást, akár a piacon, akár játékból! Nem csak, hogy lesz elég helye, hogy tárolja, vagy akár hordozza a különböző gyermekjátékokat és a szükséges berendezéseket, hanem egy ideális, jó megjelenésű tároló helyet is biztosít álló helyzetben a gyerekszobában. Nincs több rendetlenség, és szétszórt játékok az otthonában! A két kerékkel és a fogantyúval a gyermekek is könnyen  kezelhetik és gyorsan tisztítható is. Ezen kívül a bevásárlókocsi vidám része lehet a gyerekszobának és egyszerű kialakítása miatt minden szobához illeszkedik. Ezzel a kocsival a takarítás a szobában a gyerekek számára is szórakoztató lesz, nem pedig terhelő kötelezettség. A termék alkalmas a gyermekek számára 3 éves kortól. 
Műszaki adatok:
Színek:
kék
anyaga:
minőségi műanyag
méretek:
43 x 42 x 60 cm
Ajánlott kor:
3 éves kortól
 

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról alkotott jogszabálynak és minden jogi normának a cseh szabályozás szerint. Megfelelőségi nyilatkozattal.

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 4,3 cm
Magasság 60 cm
Mélység 42 cm

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Űrtartalom

Űrtartalom 15,5 l

Anyag

Anyag Műanyag

Tulajdonságok

Anyag Műanyag

Tulajdonságok

Anyag Műanyag
Kód:  HRAa601
Termékszám:  8595105756911

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10