Oldal frissítése

Pop Marvel: Animated Spider-Man - S-M Miles

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Pop Marvel: Animated Spider-Man - S-M Miles

Nem hagyhatja ki kollekciójából a Pop Marvel: Animated Spider-Man - S-M Miles figurát. Ezt a darabot minden bizonnyal mindenki megcsodálja majd - a Marvel rajongók, akár kicsik vagy nagyok, mindenképpen! A figura különbözik más daraboktól eredetiségével, amelyet a képregény ihletett. Más figurákkal ellentétben nincs különös hangsúly a részletes karakterkidolgozáson, mivel a FUNKO POP az egyediségre és a különlegességre törekszik.

A Pop Marvel főbb jellemzői: Animated Spider-Man - S-M Miles 

  • Eredeti és humoros kivitelezés
  • Pop Marvel: Animated Spider-Man - S-M Miles dobozban csomagolva
  • A gyűjtői darabot a híres Spider-Man film ihlette

Eredeti és humoros kivitelezés

A Spider-Man figura a FUNKO POP kollekció része. Ezekre a darabokra a humoros kidolgozás jellemző. Kezd el gyűjteni a Marvel-univerzum FUNKO POP kollekcióját a Spider-Mannel, és ha ez a gyűjtemény megdobogtatja a szíved, ne habozz megvásárolni más, híres figurát is!

Merülj el a Spider-Man ismeretlen világában

Pop Marvel: Animált Spider-Man - SM Miles műanyagból készült, és 10 cm magas. Kis elemeket is tartalmaz, amelyek lenyelhetők, ezért nem alkalmas 3 év alatti gyermekek számára. Azonban nagyszerű ajándék az idősebb gyűjtők számára, hiszen a játéknak köszönhetően fel tudják szabadítani a képzelőerejüket, és elmerülhetnek a Spider-Man jól ismert világában.


Paraméterek

Elemek

Elemek száma 0 db

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Sorozat

Játék és filmsorozat Pókember

Játék magassága

Játék magassága 10 cm

Innen ismerheted

Téma Pókember

Játék kategória

Játék kategória Figurák

Termék típusa

Terméktípus Figura
Kód:  HRAif11403
Termékszám:  889698339773

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15