Oldal frissítése

Poopsie Cutie Tooties Surprise

Poopsie Cutie Tooties Surprise

Az egyedülálló Poopsie Cutie Tooties Surprise sorozatot bizonyosan minden kisgyermek nagy örömmel fogadja! Több mint 25 fajta különböző karaktert tartalmaz a gyűjtemény, amelyeket Cutie Tootie-nak hívnak, és több mint 30 változatos nyálkás borításban találják meg a gyerekek a meglepetés figurákat. Az egyik nyálkás bevonat olyan, mint az olvadt mályvacukor, a másik folyadékszerű, a harmadik csillámló vagy gyurmaszerű. Egy biztos: mindegyik darab különleges és nagyszerű ebben a nyálka-nagyhatalomban. A játékok kedves és színes csomagolásban találhatók.

A Poopsie Cutie Tooties kreatív készlet legfontosabb jellemzői

  • Színes csomagolásban lévő, nyálkába burkolt karakterek apró kis gyűjtőknek
  • Gyűjtsd össze a különböző színű figurákat
  • Több mint 25 féle karakter és 30 féle nyálka-borítás gyűjthető össze
  • Meglepetések a tasakban: Melyik figurát találod meg a csomagban?
  • A Cutie Tooties Poopsie kreatív készlet 3 éves korú és idősebb gyermekek számára ajánlott

Meglepetések a formában!

Hogyan juthatsz hozzá a figurához és a nyálkához? Egyszerűen nyisd ki a műanyag borítást, és vedd ki belőle a játékot. Vágd el ollóval vagy nyisd ki az alját, ha meg akarod tartani a formát egyben. Akár újból felhasználhatod. A kúp belsejében található a nyálka. A belső részben egy aranyos Cutie Tootie figura is vár rád, amely nagy szemeivel és szép hosszú szempilláival megmelengeti a szíved. Vajon melyik fajta lesz? Egyszarvú vagy szárnyas? Képes ragyogni az éjszakában? Mindezt megtudhatod az új Poopsie Cutie Tooties Surprise készlet kicsomagolása után!
A csomag tartalma:
1 csillogó egyszarvú kúpocska
1 nyálka
1 zárható nyálkahuzat
1 Cutie Tootie figura


Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 5 éves kortól

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Kód:  HRAif13398
Termékszám:  0035051558125

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15