Oldal frissítése

Polly Pocket baba trópusi játékszett

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Polly Pocket baba trópusi játékszett

A vízi paradicsom egy smoothie üveg formájában rengeteg kalandot kínál. Polly és Shani babák számára a Polly Pocket trópusi játszószett 3 forgó emeletet tartalmaz csukható fedéllel, amelyeken medencék, körhinta, csúszda és sok más attrakció található. A babáknak vidám tengeri állatok nyújtanak majd társaságot. A 25 tematikus tartozékból álló gazdag készlet serkenti a gyermekek fantáziáját, és a Pop & Swap tű segítségével különböző helyekre helyezhető, így még nagyobb adagszórakozásban lesz részük. A Polly Pocket trópusi játékkészletet kényelmesen össze lehet csomagolni, és a vállpánt segítségével kézitáskaként lehet hordozni.

A Polly Pocket trópusi játékkészlet legfőbb jellemzői

  • A Polly Pocket trópusi játékkészlet 3 forgó emelettel és csuklós fedéllel rendelkezik
  • Medencék vízsugárral és buborékokkal, körhinta és egyéb vízi attrakciók szintén megtalálhatóak rajta
  • 25 tematikus meglepetést tartalmazó gazdag készlet a gyermekek kreativitásának ösztönzésére szolgál
  • A babapár 33,5 cm magas és mozgatható ízületekkel rendelkezik
  • A vidám állattársak három lóhere levele aranyos formatervezéssel gyönyörködtet
  • A készletet egy kifinomult rendszer segítségével könnyen össze lehet csomagolni, és a vállpántnak köszönhetően könnyen hordozható

Rengeteg szórakozás a Polly Pocket trópusi játékkészlettel

A két baba mozgatható ízületekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy részt vegyenek az akciódús kalandokban. Egyedül nem tudnak megállni, szükségük van a szett valamelyik részének támogatására, de hát erről szól egy rendes nyári kaland. Senkinek nem szabadna a pálya szélén állnia és unatkoznia! A smoothie vízi parkban pedig rengeteg lehetőség van a szórakozásra. A Polly Pocket trópusi játékkészletmedencéket, körhintát, csúszdát, vízi bicikliket, ugródeszkát, strandbárt és egyéb meglepetéseket tartalmaz. Egy csikóhal, egy delfin és egy polip is elkíséri a Polly és Shani babákat mind ezeken a látványosságokon.

A Polly Pocket trópusi játékkészlet gyümölcsös meglepetést rejt magában

A színes vízi paradicsom nem csak kívülről vonzó. A Polly Pocket trópusi játékkészlet bőven tele van kütyükkel és még különféle titkokkal is. Mint például azok a gyümölcsösek. Tudod, mi történik, ha összenyomod például az ananászt? Egy kisebb gejzír tör ki! És amikor narancsot facsarsz? Vicces kis buborékok jelennek meg. Mindössze annyit kell tenned, hogy feltöltöd vízzel. És akkor az eper megpörgeti a csodálatos körhintát.


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 4 éves kortól

Márka és kiadás

Márka Polly Pocket

Tulajdonságok

Játék magassága 33,5 cm
Kód:  HRAnk004670
Termékszám:  0887961980721

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20