Oldal frissítése

Pókember 30 cm

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Pókember 30 cm

Aki nem tudja, Peter Parker. Shy boy rajong a fényképezés, aki él vele nagynénje és nagybátyja, és akinek a szíve gyönyörű vörös hajú osztálytárs Mary Jane. Spiderman, nebo-li pavoučí muž, se svou typickou modro-červenou maskou s bílýma očima, patří mezi nejúspěšnější a nejoblíbenější komiksové hrdiny vůbec. Kalandjairól már közelebb van, mint valaha, köszönhetően a szuper akció figura Pókember. Mintha az eredeti köpködés. A tapasztalat az Amazing Spider kaland!

legfontosabb jellemzői

  • Warriors kedvenc Marvel hősök
  • reális tervezés
  • részletes feldolgozás
  • élénk színek
  • Minőség és nem mérgező anyagok
  • Fun órákon

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Paraméterek

Játék magassága

Játék magassága 30 cm

Innen ismerheted

Téma Pókember

Játék kategória

Játék kategória Figurák
Kód:  HRAa6919
Termékszám:  5010994941796
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15