Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Plüss Játék Kisvakond kék sapkával 14 cm

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Plüss Játék Kisvakond kék sapkával 14 cm

A plüss játék Zdeněk Miler Kisvakond meséje alapján egy olyan darab ami azonnal mindenki szívébe lopja magát! A játékhoz tartpzik egy kötött mélykék sapka, ami levehető és azonnal felkelti a gyerekek figyelmét már a legfiatalabb kortól. A magassága 14 cm, így bárhol és bármikor a gyerek kezében lehet.  

Legfontosabb jellemzők

  • fejleszti a gyermekek érzelmi és motoros készségeit már csecsemőkortól
  • elősegíti a szín felismerés fejlődését
  • fejleszti a gyermekek kíváncsiságát, és a képzeletüket
  • ajánlott akár a születés napjától, 14 cm-jével tökéletesen illeszkedik a babakocsihoz vagy utazás közben is magával viheti a kicsi
  • ártalmatlan anyagú, a gyerekek a szájukba vehetik és rágcsálhatják is akár

Kisvakond kék sapkával és zsebes nadrággal!

A plüssjáték kis vakond kék sapkával és nadrággal egy hiteles másolata a legendás karakternek aki híressé vált világszerte, mint a "második cseh" az űrben, és generációk kedvence lett. Nem csoda, hiszen ez a huncut csirkefogó két marokkal osztja a vidámságot és a  jó hangulatot! A kitömött állatot készült kiváló minőségű, puha anyagból készült, ami szöszölödésmentes és számos mosás után is még mindig úgy néz ki, mint az új. A mérete miatt, születéstől alkalmas a gyerekeknek markolásra és kék-sárga sapka alakítja a színérzékelésünket. A játék precíz gyártású, nem tartalmaz éles vagy apró darabokra, és letette a tanúsítványokat, így nem kell aggódnia, hogy a baba, miközben megöleli, szájába veszi vagy ráharap megsérülne vagy lenyelne valamit. Szóval, tudod már, mi az ami örömet okoz és felderití egyben agyermekek és a felnőttek szemét?

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozásnak. Természetesen egy megfelelőségi nyilatkozatot is tartalmaz.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól Újszülött

Játék magassága

Játék magassága 14 cm

Méret

Méret Kisméretű

Típus

Típus Hagyományos

Plüss fajtája

Kategória Állat
Plüss fajtája Vakond

Innen ismerheted

Téma Kisvakond

Játék kategória

Játék kategória Plüssök
Kód:  HRAmm289
Termékszám:  8590121501880
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05