Oldal frissítése

Yupee Fém Gyermek Talicska piros

4,5 8 értékelés
12 990 Ft

Yupee Fém Gyermek Talicska piros

Hagyd, hogy a gyerekek élvezzék a játékot a friss levegőn, egy fém kerekes Yupee gyerek talicskával. A kis ezermester a kertészet királya vagy királynője lehet a játszótereken, homokozókban, vagy a kertben. Három évesnél idősebb gyermekek élvezhetik a szórakozást ezzel a talicskával, és tartalmasan tölthetik el szabad idejüket.

A kerék egy merev műlapanyagból van kialakítva, amely nem könnyen deformálódik el. hanem mereven tartja a formáját. Ezért is ellenáll a legvadabb gyermek igénybevételeknek. Fogantyú műanyag nyéllel van ellátva hogy megvédje a gyermekek kezét a hideg fémváztól. A másik nagy előnye, ennek a szórakoztató eszköznek, a lekerekített sarkok, nincsenek veszélyes élek. Ezért játék közben a gyerekeknek nem okoz sérüléseket.

Ez a játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48 / EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek a cseh jogszabályoknak megfelelően. Természetesen van CE-megfelelőségi nyilatkozat is.

méretek:
78 × 40 × 30 cm

Szín:
piros

Legfontosabb jellemzői

    • Erős fém váz és műanyag kerék
    • fogantyúra szerelt műanyag kézvédő
    • Minden sarkot biztonságosan lekerekítettek
    • Ideális gyerekeknek 3 éves kortól

    Paraméterek

    Tudni érdemes

    Ajánlott Fiúknak és lányoknak
    Alsó korhatár 3 éves kortól

    Darabszám a készletben

    Darabszám a készletben 1 db

    Homokozó játékok

    Csomag tartalma Talicska
    Kód:  HRAa5433
    Jótállás: 24 hónap
    Termékszám:  8592190666613

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB20