Oldal frissítése

PLAYMOBIL® - Ezüstsólyom Lovagvár 6001

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PLAYMOBIL® - Ezüstsólyom Lovagvár 6001

Ellenség vigyázz! Az Ezüstsólyom lovagvárat nem könnyű meghódítani. Nemcsak három bátor lovag védi, de minden tisztességtelen szándékkal közeledőre egy sor rejtett csapda, működő katapult és ágyú vár. A várba a felvonható kapun vagy egy titkos hátsó bejáraton keresztül lehet bejutni. A fogvatartottakra felfüggesztett ketrec vár vagy egy toronyba zárva raboskodnak. Ezenkívül a várban szuper rejtekhelyek is vannak. Nem hiányoznak a középkori fegyverek, csataló, zászlók, és sok egyéb kiegészítő. Beleértve a három játék figura. Az egész készlet nagyon könnyen összeszerelhető, és hála a minőségi kivitelezésnek,nagyon tartós is. 

Kezdődik az ostrom - védekezzetek!

  • Gyermek építőkészlet - Ezüstsólyom lovagvár működő katapulttal és ágyúval a Playmobil Knights sorozatból
  • Csapóajtó, rejtett hátsó ajtó, egy titkos helyiség, börtön
  • Sok kiegészítő - harci ló, kard, alabárdok, zászló, nyilak, stb.
  • Három játék figura - 7,5 cm
  • Kiváló minőségű műanyag kivitelezés
  • Egyszerűen összeszerelhető
  • Ajánlott 4 éves kortól

Kiváló minőségű kivitelezés

A készlet minden darabja kiváló minőségű, biztonságos és tartós műanyagból készült. Ennek köszönhetően könnyen mosható, színtartó és szinte bármilyen bánásmódot kibír a gyermekek játéka során.

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló, 2009. június 18-ai Európai Parlamenti és Tanácsi 2009/48/EK irányelveknek és a cseh törvények által előírt valamennyi jogszabálynak. Valamint természetesen rendelkezik CE megfelelőségi nyilatkozattal. 

 
Kód:  HRAa9362
Termékszám:  4008789060013
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05