Oldal frissítése

Playmobil - A fáraó rejtélyes piramisa 5386

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Playmobil - A fáraó rejtélyes piramisa 5386

Vegyél részt egy izgalmas kalandon az ókori Egyiptomban. Fedezd fel a rejtett kriptát, ahol káprázatos kincs rejtőzik. Küzdj le minden veszélyes csapdát, fejtsd meg a rejtélyes fejtörőket és rabold ki a fáraó sírját. Csak vigyázz a csontvázakkal és a múmiákkal! A készlet számos lehetőséget nyújt a játékra. Tartalmaz egy piramist öt kriptával, három figurát, két csontvázat, egy múmiát, egy pókot, egy kígyót, egy skorpiót, a fáraó sírját, a kincset és más kapcsolódó kiegészítőket. A játék 6 éves kortól ajánlott.

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18.-án kiadott 2009/48/EK irányelvének és minden a cseh törvényi szabályozásnak megfelelő jogszabálynak. A termék rendelkezik CE megfelelőségi nyilatkozattal.

Kód:  HRAa10900
Termékszám:  4008789053862
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10